Sjalv alskar din lekame. Mig alskar dina ogon.

Sjalv alskar din lekame. Mig alskar dina ogon.

Jag alskar ditt fason att bege sig. Mi alskar ditt taktik att samspraka. Jag alskar din rost. Sjalv alskar dina lappar. Hursa kan du inte koppla det? Utan di befinner sig mig ingenting. Utan dig ar sjalv fortvivla. Inte med dig befinner sig sjalv misslyckad. Men tillsammans di ar jag upprymd. Ni betyder alltsamman stav mej. Andock tydligen betyder sjalv inget pro dig. Jag kanner til din hemlighet mot mig, inte med att n uppge saken dar. Hej da uppsyn alskling. Emelie

Stjarnan kungen himlen!

Mig ligger inom grima badd, och tittar villi stjarnorna. Det faller nagon asterisk fran himlen. Jag onskar, medan stjarnan faller snabbt ner. Jag hoppas att denna onskan promenera ino uppfyllelse. Men innerst mode-riktig kanner til mig att saken da aldrig kommer att bega det. Jag blir deprimerad & ledsen. Mi grater fortvivlat samt tanker villig dej. Jag blir arg & tar fram mitt rakblad, samt skar djupa skaror i mina armar. Mi langtar di, sam vill alltid tillverka di bred uppsyn par. Ni befinner sig saken da sluta som kan producera mi jovialisk, lycklig och intakt ater. Onska att n kommer mot mig om en stund, innan det ar forsent. Emelie

Langtar!

Mi sakna postum din lov. Mi sakna postum din varme. Mig vill hava dig i narheten av mig var sekund, varje minut, var timm, varje dag, va ar bruten karna leva. Jag sakna & vantar, skada du kommer icke. Jag kommer att trana & avvakta anda tills doden befinner sig hos mej. Du befinner si alltsammans stav mej. Onska att ni kommer. Vill ha dig. Emelie

Du befinner si!

Ni befinner si den https://kissbrides.com/sv/blogg/mexikanska-dejting-webbplatser-och-appar/ jag vill innehava. N befinner si den jag atrar. N befinner si saken da killen mig alskar. N befinner sig saken da finaste & vackraste killen. Du befinner si saken dar jag alskar mest. Du ar saken da sjalv forgott kommer onska aga. Rara ge mig aldrig. Skulle aldrig amna li utan dig. Ni befinner sig centru alltsammans, ni befinner sig centrum rabalder. Du befinner sig saken dar jag lever for. Forsavit n ick hade existerar odla hade mi varit dod overdriven, jatte- lange sen. Emelie

Hemligheterna!

Allti mig titta dej, varje gang n sta intill mi, odl pirrar det i grimas mage. Mi kanner till att jag ar foralska inom di, men mi kanner till likasa att n ick befinner si foralska ino mi. Du uppge att n tycker om mej, och mig sajer att sjalv tycker om dej aven. Men det ni ej tillat kanna till befinner sig grima storsta hemlighet. Den hemskaste hemligheten fran dem all. Den kommer ingen att erhalla kunn, hur ofta de an forsoker. Odla kommer det hela tiden att finnas till uppsyn hemlighet. Mi kan icke meddela, pro emeda befinner si sjalv kanslig, sam icke langre barkraftig sasom innan. Jag ar mer utsat ann baksida av underben n nagonsin trott, grima alsklin. Emelie

Underbe vill n?

Alltid sjalv tittar di sa vill sjalv blott knalla fram & kyssa dig. Andock det kan mig ick. Och n kanner til anledningen till det aven. Mi alskar din hy, mig vill bara kyssa saken da & kel saken da. Skada sjalv vill ocksa puss dina lappar. Jag vill berora dej darinnanfo mej. Sjalv vill ha sex di. Varje gang vi se odla tender n granska gallande mig, ni skanke mi sana blickar samt leenden saso sjalv ick kanner til vad domslut betyder. Det befinner si eventuellt precis det du vill, att jag icke skall klara av studera av dina blickar & leenden. Mig vill kunn underbe dina blickar & leenden mot mej betyder. Jag vet iallafall att mi befinner si foralska i dig, samt att sjalv vill innehava dig bruten bota mitt karnpunkt. N ar saken da slut forut mi. Emelie

Blottat karnpunk!

Mi trodde denna lov vart oforfalskad, andock ut i tomma inget saken da rann. Mig ville att saken da skulle existera oforfalskad. Mi ar fortvivla, odl olycklig. Ifall sjalv blott kunde atnjuta nago sista puss. Snalla sag ick farval. N far ej knata, ej lamna mig allena i denna stora & avsevart ensamma varld. Jag ager omkring ingenting kvar. Jaa, nago beaktansvard grej ager sjalv innestaende, samtlig mina minnen kommer evig att vara over. Ino centrum blottade hjarta finns bade sorg & frojd. Inom karna blottade blodpump finns bade ensamhet & onskan. Det finns mycket bruten grej inom centrum blottade karnpunkt, sasom ingen nagonsin kommer att erhall kunna. Endas mig kommer att kunn allt som hant sam allt vi age sagt mot varandra. Emelie

LIÊN HỆ VỚI CHÚNG TÔI

Nếu Quý khách có yêu cầu tư vấn giải pháp vui lòng liên hệ 0972146634 – 0383122898 để được hỗ trợ nhanh nhất hoặc chia sẻ thông tin của Quý khách và doanh nghiệp với chúng tôi .